Natur- och fågelresor

Natur- och fågelresor

Vi säljer resplaner och annan reseservice baserade på vår kännedom och erfarenhet av tillgängliga turistresurser på olika destinationer. Turistresurser kan exempelvis vara lokala arrangörer av "paketresor", det kan vara hotell eller annat boende, eller planerade transporter. Vår service innebär alltså information och support för att du själv ska kunna utnyttja sådana turistresurser på bästa sätt för en spännande, lärorik och prisvärd resa. Anmälningsavgiften till Adimus täcker kostnaden för den service vi ger i samband med en viss resplan, och det angivna priset för resan är priset för de planerade turistresurser du utnyttjar och betalar direkt till respektive arrangör. Transporten till och från resans startpunkt (oftast med flyg) ordnar du också själv, men vi kan naturligtvis hjälpa dig att beställa om så önskas.

2020

PRIS (boende): från 1200 kr/vecka.--- ANMÄLNINGSAVGIFT: 2500 kr

OBS att visum behövs till Ryska Federationen

PRIS (boende): från 700 kr/vecka.--- ANMÄLNINGSAVGIFT: 2500 kr


Så här enkelt reser du med oss:


1. Studera resplanerna och boka deltagande på önskad resa. Invänta konfirmation av bokningen.

2. Betala anmälningsavgiften. I och med anmälan blir du automatiskt medlem i "Adimus reseklubb". Ett informationspaket skickas till dig.

3. Reseförsäkring är ett måste under alla omständigheter. Det krävs också för visumansökan. Vanligtvis ingår reseskydd i din hemförsäkring.

4. Vi hjälper dig även vid behov att söka visum. Ditt pass ska vara giltigt minst ett halvår efter slutdatum för ditt visum.

5. Köp flygbiljetter så långt i förväg som möjligt (för bästa pris), MEN försäkra dig först om att resan inte måste ställas in. Om så skulle ske återbetalas anmälningsavgiften.