Natur- och fågelresor

Natur- och fågelresor

Vi säljer resplaner, naturguidning och annan reseservice baserade på vår kännedom och erfarenhet av tillgängliga turistresurser på olika destinationer. Turistresurser kan exempelvis vara lokala arrangörer av "paketresor", det kan vara hotell eller annat boende, eller planerade transporter. Vår service innebär alltså information och support för att du själv ska kunna utnyttja sådana turistresurser på bästa sätt för en spännande, lärorik och prisvärd resa. Anmälningsavgiften till Adimus täcker kostnaden för den service vi ger i samband med en viss resplan, och det angivna priset för resan är priset för de planerade turistresurser du utnyttjar och betalar direkt till respektive arrangör. Transporten till och från resans startpunkt (oftast med flyg) ordnar du också själv, men vi kan naturligtvis hjälpa dig att beställa om så önskas.

PRIS (boende): från 1200 kr/vecka.--- ANMÄLNINGSAVGIFT: 2500 kr

OBS att visum behövs till Ryska Federationen

2022

PRIS: 1300 - 1600 Euro (beroende på gruppstorlek).--- ANMÄLNINGSAVGIFT: 1500 kr

PRIS (boende): från 700 kr/vecka.--- ANMÄLNINGSAVGIFT: 2500 kr

Möjliga framtida destinationer


Så här enkelt reser du med oss:


1. Studera resplanerna och boka deltagande på önskad resa. Bokningen blir bindande först när anmälningsavgift betalats in.

2. Betala anmälningsavgiften. I och med anmälan blir du automatiskt medlem i "Adimus reseklubb". Ett informationspaket skickas till dig.

3. Reseförsäkring är ett måste under alla omständigheter. Det krävs också för visumansökan. Vanligtvis ingår reseskydd i din hemförsäkring.

4. Vi hjälper dig även vid behov att söka visum. Ditt pass ska vara giltigt minst ett halvår efter slutdatum för ditt sökta visum.

5. Deltagare är själv ansvarig för sina transportkostnader. Köp därför t.ex. flygbiljett först när du försäkrat dig om att resan blir av. Om vi måste ställa in resan så återbetalas anmälningsavgiften, andra kostnader ersätts inte.