Utlandsresor

UTLANDSRESOR


Adimus Natur rekryterar deltagarna och tar upp en anmälningsavgift (2-4% av resans pris) för de resor och expeditioner vi promoverar. Vi förmedlar förberedande information från researrangören, till vilken du några månader innan resan erlägger full betalning.

Om researrangören måste ställa in, får du återbetalning av ovannämda utlägg.

Om du som deltagare får förhinder behöver du en egen försäkring för att få ersättning (möjligtvis tillgodohavande på senare resa, mer information kommer). Anmälningsavgiften återbetalas inte.

Flygbiljetter ordnar du själv, vi bistår med information. Det finns alltid viss risk för brist på lämpliga flyg om du bokar biljett nära avresedatum, men köp den heller inte innan du betalt anmälningsavgiften. För pristillägg kan du i allmänhet försäkra dig om ersättning för biljettkostnaden om du inte kan utnyttja den av någon anledning.

Researrangörens kostnader per deltagare varierar (minskar) kraftigt, som synes av cirkapriserna nedan, med gruppstorleken. Eftersom du betalar direkt till arrangören, utan Adimus Natur som mellanhand, kan dessa resor bli betydligt billigare och mer prisvärda än alternativen.Centralasien 2024:


Kazakhstan 3 - 17 juni     Resplan

C:a-pris/person (euro): 2500 (10 pers.) - 3750 (5 pers.)             Kirgizstan 1 - 15 juli     Resplan

C:a-pris/person (euro): 2500 (10 pers.) - 3900 (5 pers.)